Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Bandenwisselspel pitstopgame| Cars and Stars

bandenwisselspel 1
CS bandenwissel met gridgirls
bandenwisselspel 2
bandenwissel renault
pitstop spel Renault
pitstopgame teambuilding
wielenwissel spel
pitlane spel
pitstop game Opel-Lotus

Naast ons grote assortiment aan mooie race simulators, hebben wij ook de mogelijkheid u dat èchte Pitstop-gevoel te geven. Ons bandenwisselspel met onderstaande auto´s geeft uw event dat typische F1 gevoel van Spanning, Plezier, Sensatie en Teambuilding!

De bandenwisselspel is bijvb. bij volgende racesimulators inzetbaar:
* Race simulator grijs
* Race simulator rood
* Race simulator blauw

Test zelf maar eens hoe snel u bij een F1 auto de banden kunt wisselen Vergelijk uw tijden met die van de top teams en zie of er een glorieuze carriere voor u is weggelegd.Dit bandenwisselspel is bij bijna alle evenementen inzetbaar en werkt als een heuse publieksmagneet. Tevens wordt dit pakket vaak geboekt voor bijv. incentives, bedrijfs/personeelsfeesten etc vanwege het “teambuildings-effect”.
 
Afloop van een bandenwisselspel:
De racewagens worden op uw evenement opgesteld, precies zoals in een echte pitstraat. Het dekomateriaal voor de juiste F1 sfeer wordt meegeleverd. Net zoals in de Formule 1, moeten de diverse teams (onder begeleiding) op commando zo snel mogelijk de banden wisselen met behulp van een wielsleutel op luchtdruk. De tijden worden bijgehouden met een stopwatch. Na afloop laten we, tijdens een spectaculaire prijsuitreiking, de kurken knallen en wordt bekendgemaakt wie er bij een topteam kan gaan solliciteren als monteur.
 
Workshop:
Onze “Pitstopgame” kan ook succesvol worden ingezet als complete workshop met extra uitdagingen, uitbreidingen en verrassingen. Bijv. bandenweegspel, evaluaties door onze eigen gridgirls, racesimulators, bekende coureurs als special guest voor een spannende dagafsluiting of peptalk. Creeer uw eigen F1-pitstraat !
Een absoluut highlight op uw evenement en publiekstrekker voor alle formule-1 fans.

Voor het complete F1 spektakel, zijn volgende extra acts bij te boeken :

 
Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons evenementen-team op
 

Layout is een eigen ontwerp van Cars and Stars Events. Het is niet de bedoeling om hiermee een directe link met eventuele raceteams of sponsoren te leggen. Wijzigingen of logobranding op aanvraag en in overleg met de klant of opdrachtgever.  
Voor vragen en/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.