Barack Obama zelf de hand geven !

De meest besproken man ter wereld en wereldleider, Barack Hussein Obama II komt naar Europa.  Wilt u hem ook ontmoeten ?  Is dat voor Cars and Stars mogelijk ? Yes, they can!

De 44e en huidige president van de Verenigde Staten komt op 24 maart 2014 naar Den Haag. Daar woont hij de top bij over nucleaire veiligheid. Op 26 maart komt hij naar Brussel voor een topoverleg met de voorzitters van de Europese Raad en de Europese Commissie.

Vanzelfsprekend zal de hele wereldpers hierover berichten en elke stap tijdens dit bezoek vervolgen. Het is begrijpelijk dat iedereen een glimp van deze man wil opvangen. Door zijn uitstraling, kennis, medeleven, macht en invloed zou iedereen hem wel een hand willen geven of tenminste ontmoeten.

Om dit fenomeen dichter bij het publiek te brengen, biedt Cars and Stars Events de mogelijkheid om ook u “Obama” te laten ontmoeten.  Stelt u zich eens voor, hoe baanbrekend het zou zijn, wanneer “Obama” uw evenement bezoekt of een opening of speech verzorgt. Ook een fotosessie met uw gasten of bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

Cars and Stars Events is gespecialiseerd in professionele look alikes. Door de vele aanvragen naar een goede dubbelganger van Barack Obama heeft carsandstars de beste lookalikes in hun bestand opgenomen en verzorgt de boekingen voor deze internationale acts voor alle events in Europa.

De inzet is bespreekbaar. Om uw evenement, feest of reclame campagne nog meer flair te geven, kan “Mr. President” met een zwarte Lincoln limousine worden voorgereden. Hij wordt begeleid door bodyguards of samen met “Michelle Obama” look-a-like. |Of komt zelfs samen met een van de vele andere wereldleiders of politieke kopstukken, zoals Angela Merkel, Queen Elizabeth, Bill Clinton etc. Voor het ultimatieve Amerika-gevoel heeft Cars and Stars Events de passende dekoratie en misschien kan de Beyoncé look- and soundalike een spetterend optreden verzorgen of het volkslied zingen bij binnenkomst.

Het eventteam van Cars and Stars is u graag van dienst.

auteur: Aline Knöpke www.carsandstars.nl

www.carsandstars.nl Obama lookalikes