The Beckhams….onderweg in Nederland

Hij: voetballer, stijlicoon, zakenman, idool, reclamemagneet en papa. Zij: ex-Spice Girl, stijlicoon, zakenvrouw, idool, reclamemagneet, moeder en sinds enige tijd modeontwerper. The Beckhams, elke stap die ze zetten wordt in de internationale pers breed uitgemeten. Deze week haalde David nog het nieuws met zijn nieuwste tatoeage, speciaal gezet voor zijn dochtertje Harper. Victoria haalden deze week de krantenkoppen die vermeldde dat zij is genoemd als een van de meest inspirerende vrouwen van dit decennium. Dat bleek uit een enquête van de Grazia. Ze staat bovenaan de lijst van vrouwen die in de mode-industrie "inspireren, kracht kunnen zetten en kwesties kunnen oplossen." Daarmee versloeg vrouwen als Kate Moss, Stella McCartney en Mary Portas. Kate Moss gaf deze week overigens nog te kennen dat ze wel met Victoria zou willen ruilen omdat ze getrouwd is met David. Menig vrouw geeft Moss gelijk. De media-aandacht die David en Victoria ontvangen gedurende hun carrière is ongekend.

Ook u kunt gebruik maken van deze hype rond de Beckhams, middels onze zeer professionele look-alikes. Zowel de Victoria als David lookalike zijn flexibel inzetbaar als eyecatcher op heel veel diverse events. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsopening, personeelsfeesten, business meetings, bedrijvencontactdagen, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, als beurssensatie, productpresentaties, opendagen, verkoopacties, promoties, TV acties, reclames, fotosessies, handtekeningen acties, meet and greets, themafeesten, verrassingsacties, team building uitjes, interviews en workshops, de keuze is reuze.

De Beckham lookalikes zijn sinds jaren wereldwijd onderweg. De looks, inclusief kapsels, zijn natuurlijk actueel, het accent hetzelfde en ook de outfits kloppen. Een ding is altijd hetzelfde: de reacties van de mensen zijn echt overweldigend!

Dus waar onze lookalikes ook verschijnen, er altijd veel publiek en media aanwezig. De look-alikes zijn apart van elkaar in te zetten maar voor maximale exposure is de combinatie natuurlijk ideaal.

De Beckhams, exclusief in Nederland en ´s werelds meest besproken echtpaar: nu inzetbaar!

Voor informatie over alle mogelijkheid kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons eventteam

carsandstars The Beckhams