CARS and STARS Events wederom entertainmentpartner VKV City Racing Rotterdam 2013

Gepubliceerd: 

In het weekend van 17 en 18 augustus 2013 is heel autosport-minnend Nederland weer in de ban van het sensationele spektakel VKV Cityracing in Rotterdam.  Het organisatieteam is er weer in geslaagd om voor alle fans een fantastisch programma samen te stellen. Voor het tweede jaar zal ook CARS and STARS Events hierbij een aandeel hebben als entertainment partner. 

Een onuitputtelijke inzet en creativiteit van medewerkers, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die dit evenement een warm hart toedraagt, hebben het weer voor elkaar gekregen.   Een megaspektakel in de binnenstad van Rotterdam. Een showprogramma met vele highlights. Een gratis toegankelijk race-event met div. raceklasses en demonstraties. Een fantastische sfeer voor jong en oud. Denk je aan autosport in Nederland, denk je zeker aan VKV City Racing Rotterdam !

Het publiek zal een super programma worden geboden met medewerking van Giedo van der Garde, Jos en Max Verstappen, GT-Porsche Cup demonstraties, Monster Energy Drifting,  Rob Kamphuis en de Racing Diva’s. Daarnaast biedt het programma ook nog spektakel met het Dakar Challenge Team, NL Drift Series, Robin Vrijns, kartshows en nog veel, veel meer. Voor het uitgebreide programma en alle nieuwtjes en achtergrondinformatie check: www.cityracing.nl

Het is voor het team van CARS and STARS Events ook dit jaar weer een eer om hierbij aanwezig te zijn. CARS and STARS Events zal tijdens het beroemde en veel besproken Burning Rubber Gala op zaterdagavond in het Stadhuis van Rotterdam een F1-showcar met onze spannende F1-Gogogirls inzetten.
Op zondag 18.08 zijn alle genodigde VIPgasten van harte welkom in de megastand van www.carsandstars.nl op de Willemsbrug. Direkt aan het circuit zal een eigen carsandstars pitstraat worden opgebouwd met racesimulators, 3 F1-showcars, Frank Saasen (F1 lookalike) en 4 spannende gridgirls.

 Als speciale aktie kunt u dit jaar een volledig verzorgd race-event op uw eigen feest of locatie winnen!  
“Like us” op www.facebook.com/carsandstarsnl
Post je mooiste, spannendste, grappigste foto met onze gridgirls. 
En maak kans op een race-event op uw locatie of feest (incl. fullsize F1-racesimulator en gridgirl)
DOE MEE EN WIN !

 Wij wensen alle bezoekers aan VKV Cityracing 2013 een prachtige dag toe met veel burning rubber, snelle auto’s, interessante coureurs en veel plezier !

 

 

Auteur: Aline Knopke