CARS and STARS Events wederom entertainmentpartner 10e editie VKV City Racing Rotterdam 2014

Gepubliceerd: 11 augustus 2014

In het weekend van 30 en 31 augustus 2014 is heel autosport minnend Nederland weer in de ban van het sensationele spektakel VKV Cityracing in Rotterdam. Ook dit jaar is de Formule 1 wederom groots vertegenwoordigd door het team van Scuderia Ferrari met Kimi Räikönnen. Naast het Ferrari-team zullen natuurlijk ook wederom onze top en trots uit de Nederlandse autosport groots aanwezig zijn, zoals o.a. Tim en Tom Coronel, Max en Jos Verstappen. Zoals elk jaar weer, zal het programma op zondag 31.08.2014 voor elk wat wils bieden met driftingshows, burning rubber, karting, motorsport en showcars.

Als extra voor deze jubileumuitvoering voegt de organisatie een nieuw element toe aan het evenement. Aan de vooravond van VKV City Racing 2014 is de Willemsbrug het decor van een uniek muziek- en motorsportfeest: Burning Rubber Live. Zaterdag 30 augustus geven diverse dance- en muziek acts acte de presence, waarbij ook de Formule 1 een belangrijke rol zal spelen. Alle VIP’s worden getrakteerd op een combinatie van spectaculaire autoshows, opzwepende muziek door bekende DJs, div. optredens. En dat alles onder het genot van een hapje en drankje. Voor kaarten check: www.cityracing.nl want vol=vol.

Voor het uitgebreide programma en alle nieuwtjes en achtergrondinformatie check: http://www.cityracing.nl/nieuws/ of via  https://www.facebook.com/CityRacing?fref=ts of https://www.facebook.com/carsandstarsnl?ref=hl

Voor het derde jaar zal ook CARS and STARS Events hierbij een aandeel hebben als entertainment partner. Op zaterdag 30.08 en zondag 31.08 zijn alle genodigde VIP-gasten van harte welkom in de megastand van www.carsandstars.nl op de Willemsbrug. Direct aan het circuit zal een eigen pitstraat worden opgebouwd met racesimulators, bandenwisselspel op een F1-racewagen, F1-showcars en spannende grid girls.

Als speciale aktie kunt u ook dit jaar een volledig verzorgd race-event op uw eigen feest of locatie winnen!   “Like us” op www.facebook.com/carsandstarsnl.  Post je mooiste, spannendste, grappigste foto met onze gridgirls.  En maak kans op een race-event op uw locatie of feest (incl. fullsize F1-racesimulator en gridgirl) DOE MEE EN WIN !

Een onuitputtelijke inzet en creativiteit van medewerkers, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die dit evenement een warm hart toedraagt, hebben het weer voor elkaar gekregen.  Een megaspektakel in de binnenstad van Rotterdam. Een showprogramma met vele highlights. Denk je aan autosport in Nederland, denk je zeker aan VKV City Racing Rotterdam !

Wij wensen alle bezoekers aan VKV Cityracing 2014 een prachtige dag toe met veel burning rubber, snelle auto’s, interessante coureurs en vooral veel plezier !

Auteur: Aline Knopke

C&S VKVcityracing 2014