CARS AND STARS GAAT OP FESTIVALTOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIE

De vakantietijd is weer aangebroken. Veel Nederlanders hebben de koffers al bijna gepakt om af te reizen naar verre vakantielanden. Maar laten we niet vergeten, dat ook Nederland een prachtig vakantieland is. Van een stedentrip, tot wandelen over de Veluwe of heerlijk genieten aan de vele stranden.  Nederland, een land waar je van alles kunt  beleven.

Maar de zomertijd is ook de tijd van de vele festivals. Van dance-festivals tot meezingfeest, van 7th Sunday tot Tommorrowland, van Geuzenpop tot het Zomercarnaval in Rotterdam. Maar ook de Zwarte Cross en het Grachtenfestival in Amsterdam zullen wederom onvergetelijk zijn.

Door de jaren heen zijn ook de vele stadfeesten in het hele land uitgegroeid tot grote evenementen. In het verleden werden deze vooral door de lokale middenstand opgezet en regionaal bezocht. Maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig staan op de vele podia grote publiekstrekkers en originele acts. Daarbij bieden de braderieën en activiteiten daar omheen voor elk wat wils.

Festivals, stadfeesten, braderieën en toeristengebieden. Locaties waar je dit jaar ook het entertainment van CarsandStars kunt gaan tegenkomen.

Cars and Stars Events is een full-service organisatie- en entertainmentbureau met een heel speciaal en uniek aanbod aan acts en eventmodules. De afdeling “Cars” biedt entertainment door middel van racesimulators, bandenwisselspel, pitstopgame, showcars en bijvoorbeeld karten op locatie. Dit alles natuurlijk begeleidt door spannende en leuke pitspoezen. De afdeling “Stars” zijn ca. 300 professionele dubbelgangers, look-alikes en tributeshows.

Ga volledig mee uit je dak door een perfecte liveshow van bijvoorbeeld de Blues Brothers, Queen-tribute,  Village People, Beyonce of Lady Gaga. Of duizenden bezoekers voor het podium zingen mee met de hits van Andre Hazes en Madonna.

Origineel en vernieuwend entertainment  met daarbij de creativiteit en veelzijdigheid van Cars and Stars is ook bij de festivalorganisaties opgevallen.

Dit heeft tot vele aanvragen en boekingen voor dit jaar geleidt.  Het team van carsandstars vindt het een grote uitdaging om hierdoor hun inzetgebied te verbreden en vergroten.

Laat de zomer maar komen, laat de festivals en stadfeesten maar beginnen !

Iedereen een fantastische tijd toegewenst en tot ziens !

 Auteur: Aline Knopke

carsandstars festivals