Een geslaagde, gouden kerst met CARS and STARS Events

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Op het werk wordt vaak ook aandacht besteed aan kerst maar uit onderzoek is gebleken, dat het Nederlandse bedrijfsleven nog vaak kiest voor traditionele en enigszins saaie kerstvieringen.

Als full-service evenementen- en entertainmentbureau heeft ons creatieve team dit jaar vele vernieuwende feesten samengesteld. Feesten, kerstborrels, oudejaar borrels, nieuwjaarsrecepties en gezellige personeelsfeesten, waarover nog lang over wordt na gesproken. Cars and Stars Events heeft alles in huis om jouw kerst evenement van 2016 volledig te verzorgen en helemaal te laten slagen. Waarom ga je dit jaar niet eens voor iets anders? Geen traditionele witte kerst, maar een gouden kerst? Alle kerst accessoires in het goud: Een gouden boom, een gouden loper, een gouden limousine en we kunnen zelfs zorgen voor levende gouden kerstengels.

Heb je zelf nog een leuk idee? Geef het aan en CARS AND STARS Events regelt het voor je.

Vele mogelijkheden liggen klaar voor elk gewenst budget, voor kleine en grote groepen en inzetbaar op alle mogelijke locaties.

Uiteraard kun je het Gouden Kerst thema ook aanvullen met de volgende entertainment:
- Dagprogramma (in een partybus) met z’n allen naar een Duits kasteel incl. rondleiding en waar iedereen wordt geridderd. Daarbij natuurlijk Duitse gerechten en een keur aan Duitse bieren.
- Of ga je voor een Hollands feest met het geliefde “Ik hou van Holland spel”. In teams ga je een fantastische avond tegemoet incl. hapjes, drankjes, optredens van bijv. lookalike Jan Smit en een prijsuitreiking door Koningin Maxima lookalike.
- Of mag het zomers met een Salsa-workshop incl. cocktailontvangst door Braziliaanse schonen en Caribische sferen met een 4-koppige liveband.
- Of toch een “ladies night” met prachtige gastheren die de dames begeleiden naar hun make-over, stijladviezen, modeshow en taart bakken workshop.


Je ziet: de tijd van saaie kerstfeesten is voorbij.


Ga voor origineel entertainment en leuke kerstvieringen naar Cars and Stars Events, zij maken er iets speciaals van.

goud glamour kerstfeest