Es geht wieder los…! OKTOBERFEST – BIERFEST – OKTOBERFEESTEN IN NEDERLAND

„Servus, Gruezi und Hallo“…. „Ein Prosit der Gemuetlichkeit….“

Met deze woorden wordt elk jaar weer het grootse Oktoberfest in o.a. Muenchen geopend. Lange tafels met feestende mensen, die allemaal in spannende Dirndl’s en Lederhosen met grote pullen bier in de hand samen de feesttenten laten beven.

Maar waarom zouden wij allemaal naar Duitsland moeten afreizen om zo te kunnen feesten ? Dat kunnen we zeker in Nederland ook !

Cars and Stars Events heeft in de laatste jaren een compleet themafeest “Oktoberfest”  voor elke locatie of budget ontwikkeld. Dit jaar maken we ons weer op voor de grootste feesten, zoals Hoekse Bierfest in Westmaas, Oktoberfeesten in Sittard, Oktoberfest in Boskoop, Twenste Bierfest in Hengelo, Oktoberfest in Heerlen und so weiter….

Wij werken samen met vaste acts en artiesten, bands, feest-dj’s en decoratiemogelijkheden.

Onze eigen “Miss Dirndl’s” zijn professionele duitse zangeressen in Dirndl die met een feestrepertoire over de tafels gaan…. Natuurlijk mag onze exclusieve Helene Fischer lookalike en soundalike met haar perfecte liveshow “Atemlos” niet vergeten worden om de tent echt helemaal los te laten gaan.

Maar we hebben ook onze Oktoberfest-zangers, oftewel “Buben” op het podium. Compleet met Lederhosen, accordeons, trompetten en veel power. We hebben hierbij eigen vaste bands in div. samenstellingen van 2 tot 20 personen. Maar veelal kan een powerduo, zoals onze “Gaudi Buben” of Oktoberfestband van ca. 6 personen de juiste stemming brengen.

Het programma van uw Oktoberfeest kan verder worden uitgebreid met Apresski-DJ’s, Feestzangers,  danseressen op tafels en op de buehne en de bekende duitse originele Schlagerstars uit verleden en heden. Iedereen kan de hits van Dennie Christiaan, Heino, Gaby Baginsky, Andrea Berg en Helene Fischer meezingen. De hits Rosamunde, Du hast mich 1000x  betrogen, knallrotes Gummiboot en Rock me heute nacht mogen dus ook zeker niet ontbreken.

Het eventteam van carsandstars is ook u graag van dienst. Vraag ons vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Auf’s Wiedersehen…..Die Kruege hoch und 1,2,3….saufen !

oktoberfest bierfeesten oktoberfeest artiesten