Feestelijk de winter door met het entertainment van Cars and Stars

Aan het weer hebben we het nog niet echt kunnen merken maar december staat alweer voor de deur! En wie december zegt, zegt feestdagen! Wat wordt het dit jaar? Skiën in Zwitserland met de familie? Shoppen in New York met je lover? Of blijf je gezellig thuis? We kunnen ons zo voorstellen dat je niet alle kerstdagen binnen wilt zitten en je alleen maar volstoppen met gevulde kalkoen en kerststol. Soms wil je er gewoon even tussenuit en iets ondernemen.
 Nou, vervelen hoef je je dit jaar zeker niet, want er is genoeg te doen in ons eigen koude kikker landje.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan onze hoofdstad en ervaar het Amsterdam Light Festival. Dit is een winterfestival met licht, kunst en water. Dit is vooral erg leuk om heen te gaan als het ’s avonds donker is. Op diverse locaties in de stad kun je namelijk bijzondere licht sculpturen bekijken. Het Amsterdam Light Festival is er van 28 november 2015 t/m 17 januari 2016! Of laat je liever het kind in jezelf naar boven komen? Ga dan eens naar de Winter Efteling. De Winter Efteling is geopend van donderdag 12 november 2015 t/m zondag 31 januari 2016.

Ben jij nou een ondernemer in hart en nieren en heb je helemaal geen tijd om leuke dingen te doen rondom de feestdagen? Heb jij je eigen business en wil je deze kerst nog bijzondere winterse entertainment voor jouw (kerst) feest of evenement? Cars and Stars heeft diverse mogelijkheden om jouw winterse evenement tot een knallend succes te maken. Hierbij een paar tips:

Wintersportsimulatoren:
Spectaculaire wintersport games met prachtige graphics
- Alpine Racer Ski 3D
- Alpine Surfer snowboard
- Virtual extreme sports (met cyberglasses, div. spellen mogelijk)
- Ijshockey: sla of schiet zo hard mogelijk de puck in het doel. Actief spelelement.

Winter knuffelboerderij
Wij plaatsen een boerderijtje van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter met een ingang erin. Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Uiteraard nemen we een heleboel jonge dieren mee. Wat ziet u zoal? Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia’s en duiven op de til. Er zijn 2 begeleiders aanwezig. Zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken.

Ijsrijden
Op een buitenlocatie kan een parcours worden afgezet, waarbij uw gasten kunnen ervaren hoe het is om over ijs te rijden. Een personenauto (kan een reclame-auto van opdrachtgever zijn, of een auto van een lokale dealer) wordt d.m.v. zwenkwielen onder de achterwielen erg vreemd bestuurbaar.

Wintergirls: Sexy maar stijlvolle winter- of kerstgirls, inzetbaar voor gastenontvangst, foto-acties, sampling, prijsuitreiking, etc.

De echte Kerstman:
Uiteraard mag en kan de Kerstman op uw feest in kerstsferen niet ontbreken. De Kerstman kunt u voorbeeld inzetten voor foto’s, als ontvangst act en natuurlijk als luisterend oor voor kinderen én volwassenen.

PARTY-DJ’s:
Is er een (Kerst)feest of personeelsfeest dan moet er natuurlijk de juiste stemming in worden gebracht. De vaste DJ’s van carsandstars zijn inzetbaar op elk themafeest en zorgen er gegarandeerd voor dat het dak eraf gaat. Uitbreiding mogelijk met tributeshows, live-acts, zangeressen/zangers, bekende Nederlanders op uw podium of gewoon een muzikale pianist die in de stijl van Crazy Piano’s elk gewenst nummer speelt.

PARTY-TRABI (uniek stuk!)
Als er één absolute kult-auto is, die al een lange tijdsreis achter de rug heeft, is het de Oost-Duitse Trabant wel. Deze is compleet als Hifi-installatie ingericht en kan als eyecatcher neergezet worden met muziek naar keuze. Ook een heel opvallend foto object! Leuk als thema-act om de aandacht van bezoekers te trekken. Aankleding d.m.v. div. ski’s en winter decoratie materiaal.

Decomaterialen
We hebben de mogelijkheid om uw locatie of feestzaal geheel in winter- of kerstsfeer om te toveren. Hierbij valt te denken aan decoratiewanden, ski’s, skistokken, skischoenen, opblaasbare sneeuwpoppen en nog veel meer..

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons Event Team.


Ho Ho Ho, fijne feestdagen iedereen!

cs kerstvieringen