Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Themafeest: Foud Veest

NB: Dit is slechts een voorbeeld van hoe dit thema kan worden ingevuld. Natuurlijk wordt uw evenement naar uw wensen, criteria en budget op maat samengesteld.
 
Dit feest is het Foudste Veest wat je ooit hebt beleeft. Onze foute DJ laat je uit je dak gaan op hits als Dr. Bernard, Barbiegirl en Ademnood. Zwijmel mee met Daar gaat ze, Mon Amour en Kon ik maar even bij je zijn. Legaal de Kabouterdans en de Macarena met zijn allen doen, op deze avond kan alles!

Zo veel mogelijk jezelf met goud behangen, de hele avond kauwgumblazen en je meest foute kleding uit de kast trekken, anders kom je vanavond niet binnen! Lekker housen op 2Unlimited, Vanilla Ice en MC Hammer.

Modern Talking geeft deze avond een liveshow compleet met foute leren jassen en Bobby van Boney M daagt u uit om zijn unieke danskunsten te evenaren.
The Village People betreden daarna het podium en geven een knettergek optreden! Jiiiihaaaa roept The Officer en doet vol goede moed de bewegingen van de YMCA nog eens voor. En denk jij plotseling dat je het beter kunt, dan is de karaoke microfoon van jou en kijken je medegasten op grote schermen mee. Misschien moet je je daarna even verschuilen aan het speciale hele foute buffet.

Tonight you can be proud of being Foud!!!!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.