Gaga, oeh lala

Het North Sea Jazz Festival in Rotterdam is vandaag weer van start gegaan en er treedt een zeer opvallende artiest op: Stefani Joanne Angelina Germanotta! Wie? hoor ik je denken! Ze staat wellicht beter bekend als Lady Gaga.

Mooier kan de 40e editie van ’s lands mooiste jazzfestival niet beginnen, toch? Gaga staat vanavond samen met Tony Bennett op het podium. Het optreden van Lady Gaga en Tony Bennett staat in het teken van het onlangs verschenen duetalbum ‘Cheek To Cheek’. Op 88-jarige leeftijd is Tony Bennett de oudste artiest in de muziekgeschiedenis met een nummer 1-album in de Billboard charts. Voor Lady Gaga betekende ‘Cheek To Cheek’ haar derde opeenvolgende nummer 1-album in iets meer dan drie jaar. Mevrouw Gaga werd in 2008 wereldwijd bekend na het immense succes de nummers ‘Just Dance’ en ‘Poker Face’. Hierna volgende nog vele hits en sindsdien is de excentrieke hitmachine niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie.

Lady Gaga is nog steeds hot en Cars and Stars heeft Lady Gaga dubbelgangers met een topact van de bovenste plank. Dé zang en-danssensatie van dit moment. In een fantastische liveshow met vele kostuumwisselingen zingt zij live, danst zij als Lady Gaga en wordt zij begeleid door haar professionele en zeer energieke dansers. Een internationale act van allure! Uiteraard worden haar eerste hits ten horen gebracht maar ook recentere hits als ‘Bad Romance’, ‘Born this way’ en ‘Alejandro’ passeren de revue.

Al met al wedereom een hele sterke live show en tributeshow van carsandstars, waarin het publiek echt uit zijn dak kan gaan. Gaga (dubbelgangster, look alike, tribute-act, tributeshow) is geschikt voor vele doelgroepen en inzetbaar bij vele events met uiteenlopende thema´s, festivals, clubnights, tributenights, stadfeesten, discotheken, beachparties enz.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons event team op. Of via www.tributeshow.nl

carsandstars Lady Gaga Tributeshow