Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Race simulator Herbie | Cars and Stars

Herbie-themafeest1
racesimulator herbie
herbie filmvoorstelling
Herbie-themafeest
Herbie_racesimulator
Herbie_showcar_filmvoorstelling

Deze race simulator is dé ideale publieksmagneet. En tevens een bijzondere attractie voor alle mogelijke evenementen (zoals bijv. open dagen, beurzen, openingen, bedrijfs/personeels/themafeesten, stadfeesten, winkelcentra etc.) waarmee u uw gasten de gehele dag ACTIEF kunt vermaken.

Exclusief en uniek in Nederland en Belgie: Het is toegestaan uw eigen reclame op deze auto aan te brengen !! Iedereen kent natuurlijk de Herbie-VW kever-films. Blijft toch een kult-autotje! De Herbie-show bestaat uit een halve Herbie die wordt ingezet als racesimulator (incl. simulatie en scherm erin enz). Hierin kunnen de gasten een nostalgische racerit maken. Daarachter een grote fotowand. Daarnaast brengen we een groot beeldscherm mee, waar ook de films vertoond worden. Met evt. een groot aantal originele nostalgische Herbie-filmstoeltjes. Zo bouw je je eigen Herbie-bioscoophoekje met uniek actief entertainment erbij. Als extra kunnen wij een nog rijdende Herbie meebrengen, waarmee de gasten ook even een echt rondje kunnen touren.

Voor het complete race spektakel, zijn volgende extra acts bij te boeken :

Layout is een eigen ontwerp van Cars and Stars Events. Het is niet de bedoeling om hiermee een directe link met eventuele raceteams of sponsoren te leggen. Wijzigingen of logobranding op aanvraag en in overleg met de klant of opdrachtgever.  
Voor vragen en/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.