Het Britse koningshuis fan van ballen?

Voor wie geen genoeg kan krijgen van kleine neon gele ballen, backhands, deuces, en baselines, is Wimbledon hét ultieme tennisevenement. Vanaf vandaag (t/m 12 juli) strijden bekende spelers als Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic en Andy Murray tijdens het grand slam-tennistoernooi in Londen om de legendarische titel. Wie denk jij dat er zal winnen? Wimbledon is één van de oudste en meest prestigieuze tennistoernooien ter wereld en trekt zelfs bezoekers van het Britse koningshuis. Queen Elizabeth, Prins William, Kate Middleton (en zusje Pippa) zijn dan ook al vaker gespot in het publiek.

Als je aan Wimbledon denkt moet je stiekem ook denken aan Boris Becker. Hij won Wimbledon voor het eerst op zijn zeventiende in 1985 en in 2003 trad hij toe tot de International Tennis Hall of Fame. Tegenwoordig is Becker veelvuldig actief als commentator bij tennistoernooien voor de BBC.

Cars en Stars beschikt niet alleen over dé ultieme Boris Becker look-alike, Federer en Steffie Graf dubbelgangster, maar ook over een breed aanbod van Britse royal look-alikes. Zo hebben we Mary als Her Majesty Queen Elisabeth: een zeer stijlvolle dubbelgangster met al meer dan 20 jaar ervaring, met optredens over de gehele wereld. Elizabeth is niet alleen een professionele look-, maar ook soundalike. Het is zeer indrukwekkend om haar te zien en te horen. Queen Elisabeth wordt vaak ingezet bij (winkel)openingen, bedrijfsfeesten, jubilea, reclame, TV, verjaardagen, trouwerijen en partijen. Interviews, speeches en officiële openingen c.q. lintjes knippen behoort natuurlijk ook tot haar takenpakket. Na haar optreden is er vanzelfsprekend ook tijd voor meet-and-greet en foto´s.

Ter versterking van het “Britse Koningshuis” is het ook mogelijk volgende look-alikes te boeken: * Prins Charles * Prinses Camilla * Prins William * Prins Harry

Deze Brtise royals kunnen morgen al op uw evenement acte de présence geven. Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons event team op.

Leuk weetje: Jaguar Land Rover heeft getekend als een van de elf sponsoren van Wimbledon. De autofabrikant zal 170 auto's leveren, onder meer om de spelers naar de All England Club te vervoeren.

carsandstars Wimbledon Tennis look alikes