Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Themafeest: Hollandse Avond

NB: Dit is slechts een voorbeeld van hoe dit thema kan worden ingevuld. Natuurlijk wordt uw evenement naar uw wensen, criteria en budget op maat samengesteld.

Ons maakt het niet uit: Bolle Jan, Bolle Kees, Bolle Piet of Bolle Mieke. In je eigen Hollandse Kroeg gaat het feest deze avond losbarsten!

In deze kroeg hebben ze geen idee wat trendy housemuziek is. In plaats daarvan krijgt u een gezellige mix van Hollandse hits van toen en nu te horen. Live gezongen door onze zingende feestDJ of onze Amsterdamse volkszanger.

En wat is Nederland zonder Volendam? 2 reuzegrote en gezellige steltenlopers brengen u een Volendamse serenade. En bent u echt onder de indruk van hen….dan zetten wij u op de foto in de typische Volendamse klederdracht. Natuurlijk met bijpassende klompen.

Tijdens uw feest wordt natuurlijk niet alleen gedronken. Haringhappen met Maxima of een tompoes eten met Beatrix? Of toch liever een gezellig bitterballetje met Andre van Duin als meneer de Bok? U beleeft het allemaal. Na zoveel hapjes is het de hoogste tijd voor een bekende Hollandse zanger(es), die uw heupen weer in beweging brengt.
Zing en dans mee met een optreden van een bekende Nederlandse artiest. Of swing mee met een live show van professionele imitators van bijv. Gerard Joling, Andre Hazes, Frans Bauer, Rene Froger, Jan Smit of Marco Borsato!
Ook met onze sexy hollandse danseressen in passende kleding te boeken.
Het dak gaat er gegarandeerd af. VIVA HOLLANDIA!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.