Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Lookalikes en dubbelgangers huren bij Cars and Stars

alles band film koninklijk mannelijke tribute muziek politiek sport vrouwelijke tribute overig
CS eminem1
Maxima en Beatrix lookalikes
CS Usher

Look-a-likes huren bij Cars & Stars

Wie zijn wij? 

Cars and Stars Events is een full service evenementenbureau, dat gespecialiseerd is op de inzet van professionele look-a-likes. Voor zowel walking acts als live zang/tribute acts. Ook complete bijbehorende themafeesten incl. catering, decoratieverhuur, artiesten etc kunnen wij voor u verzorgen.

Door onze vele jaren ervaring en enorm grote programma mogen we ondertussen wel met trots zeggen, dat we de grootste aanbieder in Nederland zijn op het gebied van look-a-likes, dubbelgangers, imitators, tributeshows.

De basisgedachte van Cars and Stars is in 1996 ontstaan, toen mede-oprichter Frank Saasen steeds vaker werd aangesproken op zijn gelijkende looks met F1 coureur “Michael Schumacher”. Zijn carriere als look-a-like ging daarna als een speer. Sindsdien is hij een van de meest geboekte look-a-likes, mede ook dankzij het uitgebreide programma aan F1 race simulators, showcars, grid girls enz. Deze event-ervaring en vele opgedane contacten worden nog dagelijks ingezet bij Cars and Stars. Inmiddels werken we met meer dan 300 professionele (inter)nationale look a like acts, zowel in binnen als buitenland.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Ons aanbod look-a-likes 

Wij hebben zelf de dubbelgangersbranche aan den lijve ondervonden. Dat wil zeggen, wij weten wat een look-a-like kan, welke er zijn (zowel in binnen- als buitenland !), welke daarvan de beste en meest professionele acts zijn en hoe de marketing eromheen gedaan moet worden om zoveel mogelijk uit het evenement te halen. Wij adviseren u danook graag.

En met dubbelganger bedoelen wij natuurlijk niet alleen de look-a-likes, maar ook de sound-a-likes.

Of het hierbij nu om een walking act gaat of om een komplete live (tribute-) show.

Op onze website vind u een uitgebreid overzicht van onze diverse acts. De mogelijkheden zijn oneindig. Van een koninklijke opening door onze Maxima lookalike tot een voetbal clinic door David Beckham. Van een PRstunt met Paris Hilton tot een rode loper event met Brad Pitt en Angelina Jolie look-a-likes. En slaat u een foto af met 007…Mr. Bond….James Bond?

Maar ook bijvoorbeeld een spetterend live optreden door onze Lady Gaga of Robbie Williams tribute waarbij zowel de looks, kleding maar ook stem tot in de perfectie overeenkomen.

Indien gewenst kunnen wij voor onze tribute shows tevens het licht, geluid verzorgen.

Laat u door ons verrassen, wij zorgen graag voor een “Wauw-effect”.

Waar zijn de look-a-likes van Cars and Stars inzetbaar? 

De professionele look-a-likes van Cars and Stars Events worden ingezet op feesten of evenementen waar net iets extra’s, unieks en bijzonders mag worden toegevoegd.

Denk hierbij aan bijv. reclamefotografie, bedrijfs- en personeelsfeesten, PR-stunts, meet & greet foto-acties, beurzen, winkelcentra, jubilea, openingen, open dagen, themafeesten, rode loper evenementen, verrassingsacts, team building events, produktpromotie(-touren) etc. Cars and Stars werkt veelvuldig in Nederland, Belgie en Duitsland, maar ook ver over de landsgrenzen. Zo hebben wij bijv. reeds met 17 look a likes een event voor de regering in Qatar mogen organiseren. Of een cocktailparty in Ivoorkust. Of een beursstand in Moskou. Hoe of waar dan ook: Ons eventteam staat graag creatief en actief voor u klaar! Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via ons contactformulier.