Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Race simulator zilver grijs | Cars and Stars

C&S racesimulator Mercedes
racesimulator beursstand
race simulator f1 mercedes
showcar mercedeslook
mercedes-replica
C&S racesimulator Baan 2

Deze racesimulator is een bijzondere attractie voor alle mogelijke events (bijv. open dagen, beurzen, openingen, bedrijfs/personeels/themafeesten, stadfeesten, winkelcentra etc.) waarmee u uw gasten de gehele dag cq avond ACTIEF kunt vermaken.

  • Incl. raceauto fullscale replika ca. 2 x 5 mtr.(min. benodigde ruimte: 3 x 6 mtr.)
  • in zilver gespoten met div. sponsorlogos (Mercedes/Petronas look)
  • originele F1 banden en velgen
  • We hebben de sidepot bovenop vrij gelaten voor uw eigen bedrijfsreclame. Elke    gast die instapt, ziet dus meteen uw eigen bedrijfslogo cq logo van de    klant/sponsor. Hierdoor ontstaat een “eigen” F1 racesimulator! Hele goede eyecatcher!
  • Incl. LCD scherm
  • Incl. Dekomateriaal en evtl. pitlane racevloer

Eigen logo’s van de klant of opdrachtgever op deze replica zorgen ervoor, dat de gefotografeerde rijders overal op social media weer terugkomen. Een uniek marketing concept met grote gevolgen en veel aandacht.

Tevens inzetbaar met onze eigen ontwikkelde Virtual Reality Simulatie. Voel je een echte coureur … een unieke race-experience.

Deze auto is tevens inzetbaar als showcar, beursentertainment, eyecatcher of foto-object  voor incentive en teambuilding evenementen.

Een absoluut highlight op uw evenement en publiekstrekker voor alle formule-1 fans.

Voor het complete F1 spektakel, zijn volgende extra acts bij te boeken :

 

Layout is een eigen ontwerp van Cars and Stars Events. Het is niet de bedoeling om hiermee een directe link met eventuele raceteams of sponsoren te leggen. Wijzigingen of logobranding op aanvraag en in overleg met de klant of opdrachtgever.  
Voor vragen en/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.