Nederlanders op de rode loper bij de OSCAR-Night !

Op 2 maart 2014 is het weer zover. Dan rollen de rode lopers bij het Dolby Theatre in Los Angeles weer uit.  Met veel glitter en glamour komen de acteurs en celebs naar de 86e uitreiking van de jaarlijkse OSCARS. 

De hele wereld kijkt mee, wie (en mét wie) de gasten in limousines worden  voorgereden en met wie er in de aanwezige cocktailbar een drankje wordt gedronken.

Natuurlijk is het een grote eer om genomineerd te worden voor een Oscar-award. Het erbij zijn, is al een wereld ervaring en één groot feest.

Daarom is het nu de hoogste tijd om dit zelf te ervaren. En precies daarvoor willen wij u graag uitnodigen. 

De gasten, de “echte sterren van de avond” worden met limousines voorgereden naar een spectaculair gedecoreerde locatie. Al schrijdend over de Walk Of Fame worden zij begroet door professionele acts en acteurs in de rol van Batman, Superwoman of andere filmacteurs. Aan de speciale 007-Skyfall cocktailbar wordt u door Daniel Craig een drankje aangeboden en kunt u tussendoor nog even op de foto met Captain Jack Sparrow. Voor de dames (en heren) bestaat de mogelijkheid om u een speciale glamour make-over te laten ervaren door onze eigen topstylisten. Dat alles onder toeziend oog van Hollywood-legendes, zoals Marilyn Monroe, Sophia Loren, George Clooney, Angelina Jolie en Brad Pitt.

Op de dansvloer is vanzelfsprekend Paris Hilton te vinden, die samen met uw gasten op een live tributeshow van de Blues Brothers danst.

En op het einde van de avond is het dan zover: de spots gaan aan en de speciale filmmuziek wordt ingestart.:”Hurray for Hollywood, Ladies and gentlemen,  welcome to our special Hollywoodnight”.

Onze eigen stijlvolle golden girls and boys roepen de genomineerde  “best dressed guests” op de bühne and overhandigen de Oscar beeldjes aan de winnaars.  

Het eventteam van CARS and STARS Events organiseert sinds vele jaren de succesvolle rode-loper evenementen, zoals “Evening with the Stars” of een compleet “Hollywood themafeest”.  Voor één avond zijn uw gasten de echte VIP wereldsterren en worden dusdanig in de watten gelegd.

De themafeesten van carsandstars zijn veelzijdig en voor elk budget, locatie of doelgroep op maat samen te stellen.  Compleet met o.a. rode lopers, kroonluchters, filmposters, filmfiguren, het bekende HOLLYWOOD-sign, living Oscarstatues of grote Oscarbeelden zal elke locatie in een Hollywoodparty worden omgetoverd.

Nederlandse gasten op de rode loper bij de Oscar-night ? Jazeker, met het team van CARS and STARS Events maken we er een echt knallend Hollywoodfeest van !

Auteur: Aline Knöpke

carsandstars Oscarnight themafeest