Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Race simulator oldtimer (Alta F2) | Cars and Stars

Alta F2 simulator
Simulator oldtimer
Oldtimer simulator Alta F2
ALTA simulator oldtimershow

Deze race simulator is dé ideale publieksmagneet. En tevens een bijzondere attractie voor alle mogelijke evenementen (zoals bijv. open dagen, beurzen, openingen, bedrijfs/personeels/themafeesten, stadfeesten, winkelcentra etc.) waarmee u uw gasten de gehele dag ACTIEF kunt vermaken.

Deze auto is een replika van de ALTA F2. Dit is een engelse racewagen, waarvan er maar 4 of 5 gebouwd zijn in de hele wereld. Voor de echte autosportfans is dit een legendarisch sportmodel. Deze auto is gemaakt tussen 1950 en 1952 en heeft ook nog in de grandprix meegeraced. Het is een donkerrode uitvoering en wordt als oldtimer-simulator ingezet (met oldtimer-software) en is heel apart om te rijden…. Zeer passend bij bijv. een 50’s feest! Exclusief en uniek in Nederland en Belgie: Het is toegestaan uw eigen reclame op deze auto aan te brengen !! NB: De karrosserie van deze auto is zó gemaakt, dat hij in delen in- en uit elkaar te bouwen is. Daardoor past deze simulator zelfs in een kleine lift en kan op bijv. elke etage worden geplaatst. Of kan in flightcases verscheept worden bij buitenlandse boekingen. Zie foto hiernaast.

  • incl. raceauto replika (min. benodigde ruimte: 2 x 4 mtr.)
  • in rood gespoten
  • incl. oldtimer racesoftware
  • incl. LCD scherm of beamer met projektiewand
  • omdat gasgeven en remmen vanuit het stuur gedaan kan worden, kunnen zowel grote als kleine coureurs deze bolide besturen
  • Indien gewenst kunnen wij op de achtergrond een film laten draaien met origineel beeldmateriaal van de vroegere races.

Tevens inzetbaar met onze eigen ontwikkelde Virtual Reality Simulatie. Voel je een echte coureur … een unieke race-experience.

Een absoluut highlight op uw evenement en publiekstrekker voor alle race-fans.

Voor het complete race-spektakel, zijn volgende extra acts bij te boeken :

Layout is een eigen ontwerp van Cars and Stars Events. Het is niet de bedoeling om hiermee een directe link met eventuele raceteams of sponsoren te leggen. Wijzigingen of logobranding op aanvraag en in overleg met de klant of opdrachtgever.  
Voor vragen en/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.