Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Paris Hilton – Look-A-Like | Cars And Stars

“Nieuw en exclusief in Nederland: ´swerelds meest gefotografeerde vrouw van nu”. Een mediaspektakel pur sang: PARIS HILTON Lookalike

Ze is geen echte actrice, geen echte zangeres, maar toch staat ze bovenaan elke belangrijke invitatielijst en staat ze nog steeds elke dag volop in de media. We hebben het hier over media-duizendpoot “PARIS HILTON”.

Ondertussen heeft ze wel een eigen reallife soap, eigen clubs, een eigen boek en song, een eigen parfumlijn, een eigen kledinglijn en een eigen “champagne” lijn.

Waar Paris verschijnt, is altijd veel publiek en veel media aanwezig. Ook u kunt gebruik maken van deze hype rond Paris Hilton, middels onze PARIS Lookalike. Ze is nieuw en exclusief in Nederland. Maar staat al vele jaren op de (internationale) catwalk als model en is alle aandacht ondertussen wel gewend.

Ze is flexibel inzetbaar als eyecatcher op bijv. beurzen, openingen of in discotheken en clubs. Tevens voor gastenontvangst, prijsuitreikingen, bij een champagnebar als guest bartender, meet & greet, fotoshootings of als spannende walking act (eventueel met bodyguard). De reacties van de mensen zijn echt overweldigend !

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons event team op.