Race simulators….Geef gas op uw event !

Sinds het begin van de vorige eeuw is de racerij en met name de autosport erg geliefd. Deze sport is uitgegroeid tot een waar professioneel spektakel, dat zijn weerga niet kent en wereldwijd een groot publiek bereikt. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn geïnteresseerd in het “burning rubber” en wie wil nou niet zelf eens legaal hard racen, zonder risico’s ?

Maar met veel  plezier en natuurlijk ook de drang om als eerste over de finish te komen.

Cars and Stars Events maakt dit mogelijk. Sinds 18 jaar gespecialiseerd in race-events op locatie.

Door middel van ca. 30 eigen race-simulators kan het eventteam van Cars and Stars op elk evenement, bedrijfsfeest, stadfeest, personeelsfeest, winkelcentrum of productpresentatie een passende racesimulator aanbieden. Maar ook de inzet als het perfecte beursentertainment mogen we hierbij niet vergeten.

U hebt hierbij een ruime keuze in diverse klasses, zoals Formule 1, Formule 2, Formule 3, Formula Renault, maar ook DTM of classic cars zijn mogelijk. De mogelijkheden hierbij zijn groot en voor elk budget en event is het passende te vinden op de website  http://www.simulatorhuren.nl/race-simulator/  Als grootste aanbieder van dergelijk entertainment in West-Europa heeft u bij ons de keuze uit complete fullsize racesimulators, echte showcars, halve simulatoren en zelf ontwikkelde race-cockpits.  En dat in allerlei teams, kleuren en maten. Uiteraard wordt ook uw eigen logo op de race simulator gezet, voor de allerbeste exposure. En mocht uw team of kleur er niet bij zijn, kunnen we ook gewoon een eigen beletterde simulator voor u maken.

Succes gegarandeerd voor elke doelgroep. Door een zelf ontworpen systeem is het mogelijk, dat zowel volwassenen tot 2.05 meter en kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar met veel plezier in de race simulatoren kunnen plaatsnemen. Middels een computersysteem en grote projectiewanden of grote lcd-televisies kunnen ook de omstanders en toeschouwers van de rijkunsten meegenieten. Vanzelfsprekend wordt het passende decoratie materiaal voor een race-event op locatie meegeleverd. 

Voor iedereen die naast het racen nog niet genoeg kan krijgen van de autosport, is de inzet van

een heus F1 bandenwisselspel of pitstopgame wellicht een goed idee. Begeleid door spannende grid girls voor de juiste aandacht op uw evenement, foto-acties etc.  Maar  natuurlijk ook als aanmoediging voor de rijders. Dit geheel maakt het plaatje compleet en maakt ook  van uw feest een succesvol en spannend race-event op locatie.

Voor evenementen die uniek en opvallend mogen zijn…. 3,2,1…..GO !  www.carsandstars.nl

Auteur: Aline Knöpke

cars and stars simulatoren