Racen tijdens je eigen 24 uur van Le Mans !

We hebben er een jaar op moeten wachten en het is eindelijk zover. De 24 uur van Le Mans is begonnen, snel inschakelen! De ronkende motoren van de snelste auto’s ter wereld en de aanwezigheid van de mooiste gridgirls maken de 24 uur van Le Mans een waar paradijs voor alle autosport liefhebbers.

Samen met de Indianapolis 500 en de Monaco Grand Prix is de 24 uur van Le Mans de beroemdste race in de autosport en het is het grootste jaarlijkse sportevenement van Europa. Er zijn zo’n 300.000 toeschouwers en bijna 200 miljoen man volgen het op TV, ben jij daar één van?

Op de deelnemerslijst staan 56 auto's en de daarbij behorende 168 coureurs verdeeld over de vier Prototype en GT klassen. In een 24 uur durende slijtageslag zullen ze strijden om de overall, en klasse overwinningen. De coureurs van de Le Mans moeten in 24 uur tijd zoveel mogelijk rondjes rijden en tegenwoordig moet de winnende auto ruim 5.000 kilometer afleggen en daarvoor is een topsnelheid van 350 km/h en een gemiddelde snelheid van 220 km/h noodzakelijk. Wilt u ook dit racespektakel van dichtbij meemaken maar is afreizen naar Frankrijk geen optie? Cars and Stars beschikt over een zeer ruim assortiment van diverse racesimulatoren, allen met originele F1 banden en velgen. Hiermee kunt u uw eigen Le Mans evenaren. Leuk om in te zetten tijdens een bedrijfsevenement, als entertainment op de beurs, of als personeelsuitje. Uniek is ook dat wij altijd de sidepot bovenop vrij laten voor uw eigen bedrijfsreclame. Elke gast die instapt ziet dus meteen uw eigen bedrijfslogo, hierdoor ontstaat het effect van een “eigen” F1 racesimulator! Wat een goede eyecatcher! En zelfs achteraf kunt nog veel exposure ervaren, wanneer de rijders worden gefotografeerd en deze foto’s (met uw logo) later op sociale media zijn terug te vinden. Een uniek marketing concept wat zorgt voor veel aandacht. Voor het complete F1 spektakel, zijn volgende extra acts bij te boeken :

  • “Sebastian Vettel en Lewis Hamilton” lookalikes bijv. een spectaculaire entree, foto´s, instructies, interviews, een (champagne) spetterende prijsuitreiking etc. Een hele goede eyecatcher bij het grote publiek!
  • Diverse showcars of een F1 Bandenwisselspel
  • Act: Singing Grid Girls onze sexy en stijlvolle pitspoezen, die de sterren van de hemel zingen
  • Grid Girls, voor bijv. foto’s- of sampling acties

Plezier, spanning en competitie staan centraal. Ronkende motoren en gierende banden trekken ieders aandacht en zullen zowel de rijders als het publiek rijkelijk vermaken. Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Cars and Stars event-team. www.carsandstars.nl.