Samenwerking Circuit Zandvoort & Cars and Stars!

Circuitpark Zandvoort is de laatste tijd al stevig aan de weg aan het timmeren, als het gaat om grote evenementen. Denk hierbij aan de Jumbo Racedagen, de DTM, Historic Grand Prix Zandvoort en vele andere events. Maar Circuit Zandvoort wil de gasten en klanten nog meer beleving kunnen bieden tijdens deze events. Daarom zijn zij een samenwerking aangegaan met het team van Cars and Stars Events!

Circuitpark Zandvoort

Sinds 2016 is Prins Bernhard van Oranje eigenaar van Circuitpark Zandvoort. Prins Bernhard racet al jaren op Zandvoort in het Racing Team Holland. Dit doet hij samen met onder andere zijn broer Pieter Christiaan en coureur Jan Lammers. Hij vindt dat de potentie van het circuit voor 70% wordt benut. Dit moet natuurlijk naar 100%! De laatste tijd heeft het circuit veel positieve veranderingen en uitbreidingen mogelijk gemaakt. Dit komt onder andere door de gedrevenheid en toekomstvisie van Prins Bernhard en zijn team. Hierdoor heeft het bekendste Nederlandse racecircuit nog meer mogelijkheden! En niet alleen voor de race fans, maar ook voor evenementenorganisaties en bedrijven. Er zijn naast de vele mooi races op het circuit, prachtige locaties voor evenementen. Denk hierbij aan (product)presentaties, teambuilding events, incentives en nog veel meer!

Zandvoort & Cars and Stars

Het Circuit Zandvoort heeft vele faciliteiten en activiteiten te bieden. Combineer dit met de jarenlange ervaring, vele race simulators, pitstopgames, bandenwisselspel en Formule 1 spellen van Cars and Stars. En zo heb je voor elke klant, gast of bezoeker de complete beleving voor ieder race event! De evenementen afdeling van Circuit Zandvoort en de medewerkers van Cars and Stars Events maken u graag een vrijblijvend voorstel voor een onvergetelijk evenement op Circuitpark Zandvoort!

Circuitpark Zandvoort Cars and Stars