Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Sebastian Vettel lookalike

De vraag naar dubbelgangers van bekende F1-coureurs, waaronder Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Jenson Button, Nico Rosberg en waarschijnlijk Max Verstappen, is groot. Cars and Stars werkt uitsluitend samen met lookalikes, die een perfecte gelijkenis hebben met het origineel. Looks, outfit en uitstraling moeten identiek zijn.

Cars and Stars is een exclusieve samenwerking aangegaan met deze look-a-like van 4-voudig Formule 1 Wereldkampioen Sebastian Vettel.

Dagelijks wordt Leon sinds jaren aangesproken op zijn gelijkenis, het vragen van handtekeningen en foto’s enz. En deze gelijkenis is ongelofelijk. Leeftijd, gewicht, lengte, uitstraling en houding zijn absoluut identiek.

Leon, als Dubbelganger van Sebastian Vettel is vanaf nu inzetbaar bij fotoshoots voor reclame/media/marketing, als surprise-guest op bedrijfsfeesten,  prijsuitreikingen op kartbanen, speeches, produktpresentaties, eye-catcher op beursstands, special guest op race-events of circuits (zoals Zandvoort, Assen, Nuernburgring, Hockenheimring, Spa-Francorchamps, Zolder enz.)

Sebastian Vettel LL is tevens de ideale begeleider bij een racesimulator (bijv. in roode-look) waarbij het plaatje compleet is. Hierbij kunnen gasten zelf racen in een unieke racesimulator, begeleidt door “Sebastian”, waarbij natuurlijk een herinneringsfoto gemaakt kan worden. Als als speciale begeleider bij een pitstopgame (bandenwisselspel op f1-wagen)  met aansluitende prijsuitreiking voor het snelste team bij deze incentive is een idee.

Vanzelfsprekend worden alle activiteiten uitgevoerd met respect voor het origineel. Tevens moeten we op events duidelijk maken dat het hierbij om een act/imitatie gaat, omdat de gelijkenis te groot is.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden….laat u verrassen door zijn extreme gelijkenis.

Doppelgänger Sebastian Vettel, Look-alike Vettel, Dubbelganger Sebastian Vettel.