SPECIALE WORKSHOPS ALS TEAMBUILDING

Cars and Stars Events onderzoekt sinds enkele jaren de kracht van samenwerking en teambuilding binnen bedrijven. Ervaringen uit de sport en vooral de racewereld hebben bewezen dat je met een sterk, samenwerkend team doelen kunnen bereiken.

Juist nu in deze onrustige tijden, waarbij vele bedrijven de nasleep van de crisis hebben en jammer genoeg grote bedrijven en winkelketens zware tijden tegemoet gaan. Juist nu is samenwerking en collegialiteit nodig.

Het eventteam van carsandstars heeft als uitgangpunt een samenvoeging van enkele steekwoorden genomen. Denk hierbij aan: samen sterk, samen doelen bereiken, workshops, crisismanagement, lean consultancy en vooral een succesvolle teambuilding. Met dit uitgangspunt heeft Cars and Stars Events een unieke opzet gemaakt, die zijn succes heeft bewezen.

Als grootste aanbieder van race-events op locatie biedt Cars and Stars speciale trainingen, geheel in Formule1 stijl aan. Op ludieke wijze en in een ontspannen sfeer worden de medewerkers en collega’s ontvangen in een heuse pitstraat. De F1-workshops zijn opgebouwd in diverse modules die geheel naar de wensen en aandachtspunten van de opdrachtgever worden ingevuld. Basis hierbij is een link naar de racewereld, omdat dit een groot publiek aanspreekt en impact zal hebben op de prestaties en samenwerking in deze workshops.

Onder begeleiding van ervaren medewerkers worden teams samengesteld die samen een complete workshop gaan ervaren. Tijdens deze workshops gaan de teams samen hun creativiteit, uithoudingsvermogen, inzicht en met veel plezier een ontwikkelingsproces door. De basismodules bij deze workshops bestaan uit een actieve bandenwissel op formule1 auto’s, waarbij creativiteit vereist is bij het samenstellen van benodigde materialen en bandenwisselen binnen een bepaalde tijd. Snelheid en concentratie wordt getest in originele, unieke racesimulatoren middels vernieuwde technieken zoals virtual reality. Spannende gridgirls begeleiden een bandenweegspel, waarbij kennis en inschattingsvermogen wordt getest. Tijdens de workshops zijn discussiemomenten over eigen werkzaamheden, brainstromsessies en evaluatie mogelijk. Evalueren is leren ! Als vrolijke afwisseling zijn natuurlijk de lachwekkende creatieve teamfoto’s met de pitspoezen een must en zullen als leuk aandenken aan een succesvol dagprogramma niet mogen ontbreken. 

Naast de Formule-1-workshops zijn ook sportworkshops mogelijk, waarbij de teams onder begeleiding van personal trainers een heus sportprogramma doorlopen met diverse sportmodules, zoals stormbanen, behendigheidsspelen, klimtorens, kratstapelen, bumper voetbal en nog veel meer.

De dag zal met een goed gevoel en (vernieuwde) teamspirit worden beeindigd door een op maat gemaakt peptalk door mystery guest uit de racewereld (bijv. coureur en eigenaar raceteam Bas Koeten), bekende voetballers als spreker of topmanagers uit het bedrijfsleven.

Cars and Stars Speciale Evenementen heeft dit concept geheel uitgewerkt en klaar liggen voor alle bedrijfstakken en doelgroepen. Enkele referenties van dit succesvolle concept zijn: BASF, Hercules Trophy, Volkerrail Winterschool, Mettler Toledo enz.

Tijd voor samenwerking, tijd voor teambuilding, tijd om even contact op te nemen met www.carsandstars.nl

carsandstars workshops teambuilding incentives