Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Zwei Bier ohne Baco / Super Trio Partymix

De TOPSENSATIE uit Noord-Holland! Met de beste Nederlandstalige meezingers,‘70’s, ‘80’s & ‘90’s hits & de toppers van nu staat het Supertrio garant voor feest! Supertrio brengt een energieke show met een hoog ‘dans & meezinggehalte’. Het repertoire is heel erg breed. De beste Nederlands- en Engelstalige nummers van vroeger tot nu worden gespeeld. Verder het beste uit Volendam, Nederpop, Schlagers, après ski en natuurlijk de beste Toppersmedley’s. Op elk feest kunnen de mannen uit de voeten, zelfs  in hun tirolerpakjes.

Tot December 2015 stond deze act bekend als ‘Hansi, Dré und Marcus’. Met deze act hebben vele mooie optredens plaats gevonden. Tijdens ‘Das Foute Bierfest’ in Assen werden meerdere optredens verzorgd, in Zwolle stonden ze op het podium van Radio NL, in maart werd afgereisd naar Oostenrijk voor de feestweek van Feestartiesten.nl. Ook in het voorjaar van 2015 waren ze daar weer van de partij. Verder stonden de mannen op de grootste bier- en oktoberfesten van Nederland, maar werdt opgetreden tijdens bedrijfs(thema)feesten. Zo wordt er o.a. intensief samengewerkt met “Snowworld” in Zoetermeer. André (Dre) besloot echter vanwege andere drukke werkzaamheden te stoppen met deze act. Deze gaat dan nu ook als duo onder de naam ‘Zwei Bier ohne Baco’ verder.

Maar wel met dezelfde garantie: binnen 5 minuten de tent op zijn kop!

Het repertoire bestaat uit de beste Duitse Rocknummers, de bekendste Duitstalige meezingers, de mooiste Schlagers en natuurlijk de beste après skimuziek. Maar ook binnen dit thema geschikte Nederland- en Engelstalige muziek. Elk gewenst repertoire kan geboden worden.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons event team op