Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Themafeesten

De themafeesten van Cars and Stars

Wie zijn wij? 

In 1996 is de basis van Cars and Stars Events gelegd door de carrierestart van Frank Saasen als Formule 1 look a like in Duitsland. Daarna volgde een grote uitbreiding van het F1 entertainment met vele race simulators, showcars etc. Maar ook een immens groot programma aan professionele look a likes, imitators en tribute shows. Daaruit is in Nederland in 2006 het eventbedrijf Cars and Stars ontstaan.

Door dit veelzijdige entertainment vormden zich al gauw hele originele thema’s voor feesten en evenementen, die betaalbaar en toch succesvol bleken. Hierin hebben wij de afgelopen jaren flink uitgebreid. In zowel eigen decoratiemateriaal, als ook artiesten, DJ’s, bands, catering, facilitaire partners etc. Ondertussen is Cars & Stars niet meer weg te denken uit de evenementenbranche en zeer actief op het gebied van totale themafeesten.

Het eventteam van Cars and Stars bestaat uit een groep actieve, ervaren en creatieve mensen, die graag samen met de klant een succesvol thema-event organiseert.

Onze themafeesten 

De afgelopen jaren is ons aanbod van themafeesten verder ontwikkeld. Daardoor kunnen wij nu voor elk budget en thema het passende entertainment, decoratie en invulling van het event aanbieden. We hebben een aantal complete thema’s uitgewerkt, inclusief de evtl. benodigde dekoratiematerialen en acts. Van een groot Hollywood feest, waar men allerlei “famous people” tegen het lijf loopt en zichzelf een heuse ster voelt. Tot een Viva Las Vegas avond met limousine-service, casinotafels, showgirls, dekoratie en een optreden van bijv. Elvis of Diana Ross tribute. Populair blijft natuurlijk ook het Foute Feest, mmv The Village People, Lady Gaga, ABBA tributes, maar ook een goede foute DJ of band en vele artiesten. Natuurlijk ook de verschillende landenthema’s (bijv. USA, Ik hou van Holland, Bella Italia, Oktoberfest, Classy Britain) of de diverse decennia (50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s). Zelfs een Royalty Night of een Future Feest behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Natuurlijk maken wij ook complete themafeesten op maat, samen met de klant. Als fullservice organisatieburo verzorgen wij uw themafeest van A-Z. Vanaf het prilste idee tot aan de einduitvoering. Graag zijn wij u behulpzaam bij het uitdenken, voorbereiden, begeleiden tijdens het event en zorgen zelfs voor het afsluiten en bedanken van uw gasten na afloop van uw event.

Waar kunnen onze themafeesten plaatsvinden? 

Cars and Stars Events organiseert (thema-)feesten en evenementen voor elk budget en elke gelegenheid. Voor een grote maar ook een kleinere groep. Op elke gewenste locatie, zowel in Nederland als ver buiten de landsgrenzen. Wanneer u (nog) geen eventlocatie heeft kunnen wij u hierbij graag aanbevelingen doen. Of met onze professionele tenten (incl. stroom- en toiletvoorzieningen, dekoratie en catering) een event op uw gewenste locatie opzetten. Tot onze mogelijkheden behoren tevens het ontwerpen en verzorgen van promotiemateriaal, hostessbegeleiding, artiestenbegeleiding, eventfotografie etc. Ons eventteam staat graag actief en creatief voor onze klanten klaar. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte helpen wij u graag verder!