VADERDAG ACTIE: GRATIS ZELF FERRARI RIJDEN VOOR IEDEREEN

VADERDAG ACTIE: GRATIS ZELF FERRARI RIJDEN VOOR IEDEREEN

Elk jaar weer, is het een grote uitdaging om het juiste cadeau voor Vaderdag te vinden. Internetshops worden doorgeworsteld en nutteloze bezoekjes aan drukke winkelcentra, zonder enig idee wat te kopen. Want de vraag is altijd weer: wat zou je vader of man nu echt heel leuk vinden ? 

Juist deze vraag was een uitdaging voor het team van Cars and Stars.

Om Vaderdag 2014 een onvergetelijke dag te laten worden, gaat dit jaar het team van Cars and Stars op pad om bezoekers zelf Ferrari te laten rijden. En dat geheel gratis!

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseert het team van carsandstars i.s.m. Go4 deze ultimatieve Vaderdagactie in Winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht. Van 11.00-16.00 uur zullen de bezoekers de beleving van snelheid en Italiaanse klasse en uitstraling ondergaan.

Speciaal voor deze vaderdagactie is een heuse Ferrari-F1 racesimulator aanwezig, waarin iedereen (groot en klein) zijn rijkunsten kan laten zien. Ervaar zelf hoe het is om als Formule-1 coureur over de bekende racecircuits van de wereld te rijden. Wellicht schuilt er een nieuwe Nico Rosberg, Hamilton of Alonso in je.

Maar dat is nog niet alles: Speciaal voor deze actie stelt Cars and Stars Events hun FERRARI 360 MODENA Spider Cabrio F1 ter beschikking om bezoekers zelf, GRATIS, te laten rijden in deze geweldige knalrode bolide. Er zijn al vele aanmeldingen binnengekomen. Om teleurstelling en lange wachttijden voor te blijven, is door de Ondernemersvereniging een prijsvraag uitgeschreven. De winnaars mogen op vaderdag  direct instappen en gratis een onvergetelijke rit maken in de Ferrari.

Op deze dag zal tevens een Vaderdag actie met veel racegeweld in Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan de IJssel plaatsvinden. Van 12.30-16.30 uur kan daar geraced worden in een witte TopGear racesimulator. Wellicht ben jij de nieuwe Stig? Gratis deelname.

Dus voor iedereen die van racen, uitdagingen en iets aparts houdt, kom op zaterdag 14 juni naar Winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht of Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan de IJssel.

Cars and Stars is een evenementen- en entertainmentburo, gespecialiseerd in racesimulators, bandenwisselspel, showcars en race-events op elk gewenste locatie.

Wij wensen alle vaders een prachtige Vaderdag 2014 en Arrivederci Ciao!

 

Auteur: Aline Knöpke