Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Themafeest: Viva Las Vegas

NB: Dit is slechts een voorbeeld van hoe dit thema kan worden ingevuld. Natuurlijk wordt uw evenement naar uw wensen, criteria en budget op maat samengesteld.
 
De fijne kneepjes leren van het pokervak tijdens een workshop of gewoon spelen aan de Roulette of Black Jack tafels terwijl Tom Jones live zingt over zijn Delilah. De Vegas Showgirls dansen om hen (en u ) heen. Frank Sinatra of Elvis neemt het daarna van hem over en laat met zijn zwoele stemgeluid de harten van vele dames weer sneller slaan. Maar heren niet getreurd… ook Marilyn Monroe treedt live op en zoekt nog een man die haar kan helpen bij het omdoen van haar juwelen. Diamonds are still a girl’s best friend.

Wilt u zelfs nog trouwen zoals in Vegas, is dit mogelijk in onze eigen Weddingchapel, die we kant en trouwklaar voor u opbouwen. Een creatieve goochelaar zorgt ondertussen nog dat u versteld staat bij zijn trucs. Wij waarschuwen alvast: de partner die u zojuist toch te snel het ja-woord heeft gegeven in de Weddingchapel kan hij helaas niet laten verdwijnen.

Verder zullen de nodige hotdogs, hamburgers en popcorn natuurlijk niet ontbreken! Betreedt de Strip op uw eigen locatie.

Onze afdeling Cars kan u diverse bijpassende auto’s bezorgen. Limousine, Hummer, diverse originele Cadillacs of een heuse US Policecar. Een origineel idee als gastenauto of gewoon als eyecatcher bij de ingang!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.