VKV City Racing Rotterdam was voor ons wederom een groot succes !

Het zit er jammergenoeg weer op. Het grootste openbare race-event van Nederland is weer voorbij. Het circuit is weer een normale weg. De dranghekken zijn  weg en de pitstraat en VIP-dorp zijn weer rustig. De bewoners hebben hun stad weer teruggekregen.  Als aandenken zijn alleen de handtekeningen van de coureurs van de spectaculaire donuts achtergebleven en honderd duizenden prachtige foto’s van de meer dan 350.000 bezoekers.

Op veel van de foto’s zullen de spannende pitspoezen van Cars and Stars Events te zien.  De 4 dames poseerden op grote podia in het Vipdorp op de Willemsbrug, voor de megatenten van Cars and Stars. In de tenten werden de bezoekers en speciale gasten van het evenementenburo hartelijk ontvangen in de eigen pitstraat. In de 5 tenten van Cars and Stars waren dit jaar 3 formule-1 showcars te bewonderen en kon je je eigen rijkunsten laten zien in een professionele F1 racesimulator .

Onder het genot van een drankje en hapje kon vanaf de verhoogde tenten het showprogramma met Guido van der Garde, Jos en Max Verstappen,  de heren Coronel, Christian Albers, Dutch Racing Diva en nog veel, veel meer worden bewonderd.  Een  beleving die niet in woorden of als tekst is te omschrijven. Alleen als je er zelf bij was kun je het gevoel omschrijven van de sfeer, het geluid van de racewagens en de reuk van burning rubber.

De aftrap voor dit autospektakel vond plaats op zaterdagavond tijdens het Burning Rubber Gala. Wij verzorgden hier een F1 showcar op de bühne op de 1e etage van het Stadhuis.
Onze dansende F1 grids Bibi en Valerie maakten het plaatje compleet tijdens een swingend optreden van Anita Meyer.

Ook voor het voltallige en enthousiaste team van Cars and Stars was dit weekend weer een event, wat niet snel vergeten zal worden. Maar de voorbereidingen voor komende evenementen zijn weer in volle gang. De auto’s staan weer geladen voor andere F1-events op locaties door heel Europa.

Maar de herinneringen aan VKV Cityracing blijven. De leuke reacties op onze stand van genodigde klanten, zoals een grote delegatie van Reggefiber, stromen binnen. Verder komen nog veel verhalen en complimenten voor de organisatie en team binnen via email (info@carsandstars.nl ) en social media, zoals Facebook (carsandstarsnl)

Met name de foto-aktie op faceook is een aanrader. Tot 2 september heeft iedereen de mogelijkheid nog om een spannende, mooie of leuke foto met de gridgirls of of auto’s van Cars and Stars te posten. Dan wordt uit alle inzendingen een winnaar gekozen, die een geheel verzorgd F1-event op eigen locatie of feest heeft gewonnen (incl. f1 racesimulator en gridgirl)

Eigen medewerkers, organisatie, teams en vooral bezoekers bedankt voor dit prachtige evenement en tot volgend jaar !

team carsandstars @VKVCityracing Rotterdam 2013

 

Auteur: Aline Knöpke