Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Zelf rijden, van ferrari tot kartbaan

CS hummerhuren

Zelf rijden met Cars & Stars

De start van ons zelf rijden aanbod 

Doordat mede-oprichter Frank Saasen in 1996 op straat in Duitsland steeds vaker werd aangesproken met “Hé jij lijkt op Schumi”, is eigenlijk de allereerste basisgedachte voor Cars and Stars Events ontstaan . Frank heeft sindsdien zijn carriere als F1 lookalike professioneel opgebouwd.
Om een nog completer F1 evenement te kunnen organiseren werden F1 race simulators, showcars, echte racewagens, decomateriaal, grid girls mee opgenomen in het concept. Alles om de bezoeker even dat echte “racegevoel” te geven. Ook het zelf rijden van diverse mooie en snelle bolides kan dan natuurlijk niet uitblijven.
De officiele start van het unieke Nederlandse bedrijf Cars and Stars Events was in 2006, met de specialisatie racesimulators, zelf rijden (Cars) en vele lookalikes (Stars). Ondertussen is dit eventconcept in binnen- en buitenland bekend. Gelukkig hebben wij dan ook vele enthousiaste medewerkers voor u klaar staan, om van elk event of feest weer een groot sportief succes te maken! Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op.  

Van zelf in een ferrari rijden tot het besturen van een segway 

Sinds de start van Cars and Stars zijn het aantal racesimulators, showcars en auto’s om zelf te kunnen rijden flink uitgebreid. Meer dan 30 race simulators, 15 stoere showcars en een groot aantal snelle bolides staan startklaar voor u!
Zelf Ferrari rijden….het idee al, laat vele mannen- en vrouwenharten sneller kloppen.
Wilt u uzelf of uw gasten dit plezier doen? Dit is gewoon mogelijk bij ons.. En dan ook niet de minste auto, maar gewoon in een chique maar hele vette Ferrari 360 Modena Spider F1. Dus bij mooi weer kunt u gewoon heerlijk open rijden! Een professionele instructeur zit ernaast en leert uw alle kneepjes van het Ferrari rijden. Of u stapt in een knalgele Lamborghini. Of u gaat zelf Segway rijden. Of sportief in een Westfield. Misschien wel net zoals op vakantie in een TukTuk, maar nu zit u achter het stuur. Zelfs een komplete kartbaan, voor zowel volwassenen als voor kinderen, bouwen we voor u op. Zodat u lekker kunt karten op bijna elke gewenste locatie.
Wij willen graag het concept “Zelf rijden” tot een onvergetelijke belevenis voor u maken.
Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Waar zijn de producten van Cars & Stars beschikbaar?

Onze race simulators, showcars en opties voor zelf rijden kunnen worden ingezet op vrijwel elke gewenste locatie (naar keuze). Veelal worden zij geboekt voor events als bijv. bedrijfs- cq personeelsfeesten, incentives, team building evenementen, jubilea, openingen, open dagen, themafeesten, winkelcentra promotie, stadfeesten, autosport evenementen etc.
Het werkgebied van Cars and Stars is veelal Europa, met de nadruk op Nederland, Belgie en Duitsland. Maar ook internationaal hebben wij reeds vele evenementen mogen verzorgen.