Ziggo Formule 1 Café : bandenwisselspel Tom Coronel Robert Doornbos

Na de desastreus verlopen pitstops van het team van Haas F1 in Australië, hebben wij in samenwerking met Ziggo een bandenwisselspel georganiseerd.

Het was een vreemd moment van het F1-team en er is al veel over geschreven. Dus wilden ze bij Ziggo (en wij ook) eens zien of het in de praktijk zo moeilijk is, dat banden wisselen. En met wie kan je dat beter testen dan met (oud)-coureurs Doornbos en Coronel? Dan weet je helemaal zeker dat er een wedstrijdelement bij komt kijken. Team Cars & Stars heeft een F1 race pitstopgame ter beschikking gesteld zodat het in de studio van het Ziggo Formule 1 Café kon plaatsvinden. Dit bandenwisselspel is op meerdere fullsize F1-replica’s en showcars uit te voeren. Maar naar het Ziggo F1 café namen wij onze blauwe F1-eventmodule mee. Inclusief officiële slagmoersleutels, banden, pitvloer, Formule 1 decoratiemateriaal, etc!

Bekijk en oordeel hieronder zelf hoe moeilijk het is.

Kan jij het beter met je collega’s of vrienden? Wil je een bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Cars and Stars Events is gespecialiseerd in F1-events op elk gewenste locatie. Door middel van F1-racesimulators, pitstopgames, karten op locatie en meer wordt F1 dichter bij de F1- en Max Verstappen fans gebracht. En daarbij worden onze F1-events nogsteeds begeleidt door spannende gridgirls voor de juiste begeleiding van je evenement en spetterende prijsuitreikingen.

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor dit sensationele, gezellige en uitdagende pitstopgame !

Wij bedanken Ziggo, Rob Kamphues, Tom Coronel, Robert Doornbos, South Fields produktiemaatschappij, alle gasten en de rest van het Ziggo Formule 1 team voor de fijne samenwerking.